Cestovatelský festival

23.05.2012 19:25
undefinedSetkání cestovatelů i necestovatelů z Plzeňského kraje, jehož účelem je sdílení zkušeností, předávání informací, rozšíření znalostí a dovedností. Spektrum připravovaných přednášek zaujme jak mladé, tak lidi vyššího věku. Přijďte si najít svůj kousek světa a činnost, která vás zaujme. Festival je se zaměřený nejen na zahraniční, ale též na tuzemské lokality.
Přichystali jsme pro vás vyvážený celodenní program. Ten obsahuje nejen přednášky s fotografickou projekcí a promítání amatérských filmů, ale také taneční a hudební vystoupení, soutěže a ochutnávky exotických jídel i nápojů. Jeho součástí bude taktéž výstava fotografií. V předsálí se uskuteční prezentace informačních center mikroregionů Západočeského kraje, cestovních kanceláří, outdoorových firem a dalších ziskových i neziskových subjektů.

Záměrem celého projektu je nabídnout návštěvníkům netradiční ochutnávku, inspirativní zkušenost a praktické informace, a to při zapojení všech smyslů.

Součástí akce bude i propagace Západočeského kraje, jež má nejen zaujmout návštěvníka, ale i poukázat na skutečnost, že za krásami přírody, historií a kulturními památkami není třeba jezdit daleko.

 

www.letem.net

—————

Zpět