Přednáška DAVID ICKE v Praze - půjdete??

31.05.2010 14:11

Lidstvo už povstaň! Lev se probouzí...


https://www.davidickeinfo.cz/
Davidovo neobyčejné a neohrožené zaujetí v jeho práci ulehčilo život mnoha lidem,kteří sledují jeho činnost,včetně nás. My mu dlužíme tisíceré díky a vzdáváme holt za jeho celoživotní práci! Onomu muži, který se stále drží,i po tolika letech, stále kráčí tou cestou, odhodlán prezentovat svou pravdu, ať už je jakákoli!
Projekt Camelot

Sobota 25 Září 2010, 10:00 – 20:30

V Kongreasové Hale

Top Hotelu v Praze

Blažimská 1781/4, 149 00 Praha 4 – Chodov
Česká Republika

David Icke završuje již 20. výročí v odhalování šokujících tajemství a potlačených informací na velkolepé celodenní přednášce 25. září v pražském Top Hotelu, která bude i oslavou vydání jeho dosud nejúžasnější nové knihy.

Bude se zabývat manipulací lidské rasy v naší současné realitě a možná nás přivede k novým úrovním porozumění. Vyzývá lidstvo, aby se zvedlo z kolen a vzalo si svět zpět z otěží zlověstných sítí mocenských rodin a ne-lidských entit, které nás skrytě kontrolují celou věčnost .

Od doby, kdy David prožíval zlomové 'Probuzení' v roce 1990, posunul celosvětové uvědomění už mnohokrát a na své první přednášce v bývalém socialistickém bloku, na kterou Praha čekala dlouhých 20 let, se o to pokusí znovu!

—————

Zpět